همه دانشجویان و افراد پر‌مطالعه و پرنویس مانند ورزشکاران حرفه‌ای دوست دارند تا سفره‌های خاصی برای مغز و هوشیاری بیشتر خود تدارک ببینند تا در طول روزهای کاری بیشتر مطالعه کنند و بنویسند و یادبگیرند.

قطعا همان‌گونه که ورزشکاران حرفه‌ای بر روی سفره، بشقاب خود را با دقت و وسواس می‌چینند، ما نویسندگان و دانشجویان و اساتید دانشگاه هم باید نسبت به ترکیب سفره غذایی خود بیشتر حساس شویم و به دوستان فعال ذهنی نیز توصیه کنیم تا در مورد بعضی غذاها بیشتر دقت کنند.

حالا به صورت خیلی موجز و فشرده چهارده غذای پیشنهادی دانشمندان را مرور می‌کنیم:

یادتان بماند، این سه مورد هیچوقت نباید در کمد آشپزخانه و یخچال شما به اتمام برسد.

در وعده صبحانه روزانه خود، حتما این سه غذا  را همزمان در سفره و بشقاب به مقدار کافی داشته باشید.

۱- گردو

۲- کنجد ( ارده)

۳- عسل

چهار میوه‌‌ی تقویت مغز را می‌دانید؟

۱- انجیر 

۲- انگور

۳- ذغال اخته

۴-سیب 

در بین این چهار میوه، مصرف مداوم ذغال اخته بیشترین اثر را دارد.

 

سه مورد تنقلات تقویتی مغز کدام‌اند؟

۱- شکلات

۲- انواع آجیل ( مخلوط)

۳- مویز

سه غذای تقویت مغز بر سر سفره کدام‌ها هستند؟

۱- تخم مرغ

۲- ماهی

۳-شیر

و در پایان باید بگویم طبق آخرین و جدید‌ترین پژوهش‌های محققین حوزه نوروساینس و عصب‌شناسی جهان، مصرف دو الی سه لیتر آب معدنی، یعنی مقداری بسیار بیش‌تر از نیاز و عطش، به شدت برای روی فرم نگه‌داشتن قوای مغزی ضروری و موثر است.