همه دانشجویان و افراد پرمطالعه و پرنویس مانند ورزشکاران حرفهای دوست دارند تا سفرههای خاصی برای مغز و هوشیاری بیشتر خود تدارک ببینند تا در طول روزهای کاری بیشتر مطالعه کنند و بنویسند و یادبگیرند.
قطعا همانگونه که ورزشکاران حرفهای بر روی سفره، بشقاب خود را با دقت و وسواس میچینند، ما نویسندگان و دانشجویان و اساتید دانشگاه هم باید نسبت به ترکیب سفره غذایی خود بیشتر حساس شویم و به دوستان فعال ذهنی نیز توصیه کنیم تا در مورد بعضی غذاها بیشتر دقت کنند.
حالا به صورت خیلی موجز و فشرده چهارده غذای پیشنهادی دانشمندان را مرور میکنیم:
یادتان بماند، این سه مورد هیچوقت نباید در کمد آشپزخانه و یخچال شما به اتمام برسد.
در وعده صبحانه روزانه خود، حتما این سه غذا را همزمان در سفره و بشقاب به مقدار کافی داشته باشید.
۱- گردو
۲- کنجد ( ارده)
۳- عسل
چهار میوهی تقویت مغز را میدانید؟
۱- انجیر
۲- انگور
۳- ذغال اخته
۴-سیب
در بین این چهار میوه، مصرف مداوم ذغال اخته بیشترین اثر را دارد.
سه مورد تنقلات تقویتی مغز کداماند؟
۱- شکلات
۲- انواع آجیل ( مخلوط)
۳- مویز
سه غذای تقویت مغز بر سر سفره کدامها هستند؟
۱- تخم مرغ
۲- ماهی
۳-شیر
و در پایان باید بگویم طبق آخرین و جدیدترین پژوهشهای محققین حوزه نوروساینس و عصبشناسی جهان، مصرف دو الی سه لیتر آب معدنی، یعنی مقداری بسیار بیشتر از نیاز و عطش، به شدت برای روی فرم نگهداشتن قوای مغزی ضروری و موثر است.
سلام، چقدر مفید و کارساز، سپاس
[…] قبلی […]